Username
Password

Ubrania zimowe
Thread Tools arrow  Thread rating arrow 

01-12-2013 10:30 PM Ubrania zimowe Post: #1
Lilka Offline
Początkujący **
Liczba postów: 41 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0
Robi się coraz zimniej, nadchodzi czarny okres dla wszystkich zmarzluchów i ciepłolubnych, ze zgrozą patrzących jak słupek rtęci spada poniżej zera. No dobrze, może i na razie jest te kilka stopni powyżej zera, ale to nie potrwa długo, przepowiadam :-D

Bez długich wstępów - tu możecie pisać wszystko o waszych zdobyczach ubraniowych, preferencjach, wyższości płaszcza nad kurtką bądź odwrotnie, niezbędności czapki lub nieuznawaniu jakichkolwiek nakryć na głowie (wiem, że są też tacy ;-) )

Jestem megazmarzluchem, zima przyprawia mnie o rozpacz i jakkolwiek bym się nie ubrała, zawsze jest mi zimno. Każda część 'wystroju' zimowego jest dla mnie niezbędna, z przerażeniem patrzę na dziewczyny chodzące bez czapek jak jest zimno. Nie wiem, jak dają radę, ja bez czapki czuję się niemal naga, to dla mnie podstawa w ochronie przed zimnem (w końcu najwięcej ciepła ucieka przez głowę podobno). Może to lęk przed zburzeniem fryzury, nie wiem ;-)

Linki, zdjęcia mile widziane, jak w temacie o butach, zawsze się można zainspirować ;-)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-15-2013 11:56 AM przez Lilka
Już nie zobaczysz świata w gwałtownym uniesieniu
I wszystko już zrozumiesz i nic cię nie zaboli
Stwardnieje ci łza, stwardnieją ci marzenia
I będą twarde jak skała i będą twarde jak mur

Thread miscellaneous options
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Przeszukaj wątek 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Skocz do:

Wiadomości w tym wątku