![]() |
Skuteczne formy promocji Gdynia - Wersja do druku +- Forum Poznań (https://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html) +--- Dział: Off-Topic (/forum-13.html) +--- Wątek: Skuteczne formy promocji Gdynia (/thread-163.html) |
Skuteczne formy promocji Gdynia - Frusar - 10-10-2017 01:24 PM Witam, Jakie są według Was najskuteczniejsze formy promocji firm różnej maści w Gdyni? Zapraszam do wymiany się doświadczeniami! RE: Skuteczne formy promocji Gdynia - Sidi - 10-10-2017 01:26 PM Na własnej skórze przekonałem się, że roznoszenie ulotek Gdynia przynosi spore korzyści. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do tej formy promocji, ale z czasem sam się przekonałem, że warto i na pewno nie żałuję swojej decyzji. Oczywiście, należy zadbać o odpowiednią szatę graficzną, dystrybucję itd. RE: Skuteczne formy promocji Gdynia - Abin - 10-10-2017 01:26 PM Według mnie najlepsza jest reklama w Internecie. Przede wszystkim, mamy szansę dotrzeć do szerokiego grona odbiorców i to najczęściej wstępnie już zainteresowanych danym produktem czy usługą. |