![]() |
Plotki - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html) +--- Dział: Dyskusje ogólne (/forum-14.html) +--- Wątek: Plotki (/thread-99.html) |
Plotki - Lilka - 01-12-2013 10:59 PM Piszcie wszystko co Wam na ten temat do głowy przyjdzie (proszę tylko na rozgraniczenie płci plotkarzy)... może najlepiej zacząć od tego, co Was skłania do takich "postępków"? RE: Plotki - Karmelka - 01-14-2013 07:59 PM Hm... zazdrośc chyba... mówię z kobiecego punktu widzenia i za siebie. Zazdrośc z której nawet nie zawsze zdajemy sobie sprawę RE: Plotki - PannaAnna - 01-14-2013 10:10 PM Tez mi się tak wydaje,że najczęściej plotkuje się z zazdrości. Ewentualnie by potępić zachowanie. Wiadomo,że zachowanie każdej z kobiet z osobna wpływa na to,jak faceci postrzegają ogół kobiet. Jak jedna robi coś co godzi naszej dumie,to trzeba to przegadać RE: Plotki - Baśka - 01-14-2013 11:17 PM Ja rowniez mysle, ze to z zazdrosci i niskiego poczucia wlasnej wartosci. Ja staram sie nie plotkowac, w koncu moje zycie rowniez jest ciekawe. ![]() |