![]() |
Autografy - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html) +--- Dział: Off-Topic (/forum-13.html) +--- Wątek: Autografy (/thread-98.html) |
Autografy - Lilka - 01-12-2013 10:58 PM Czy jesteście "łowcami autografów"? Macie jakieś podpisy znanych ludzi? Jeśli tak, to w jaki sposób zdobyte - w czasie spotkania na żywo czy po wysłaniu listu/maila z prośbą? RE: Autografy - PannaAnna - 01-14-2013 10:28 PM mam jeden autograf -Stefana Mullera- kiedy jeszcze grał w M jak miłość a ja byłam wielką fanką tego serialu (aż wstyd się przyznawać). Wysłałam list na adres podany w napisach końcowych i po kilku tygodniach doszła do mnie kartka z jego zdjęciem i autografem ![]() RE: Autografy - Baśka - 01-14-2013 11:36 PM Haha! Moze gdzies w necie adres bedzie i tez wysle. ![]() ![]() RE: Autografy - Karmelka - 01-15-2013 06:39 PM Nie, nigdy mnie to nie ciągneło. Widziałam na żywo kilkanaście znanych osób, ale jakoś posiadania ich autografów nie uznałam za niezbędne mi do życia RE: Autografy - matkapolka - 01-15-2013 07:06 PM Przy różnych okazjach zdarzyło mi się zetknąc z kilkoma znanymi osobami, mam parę autografów, ale to nic wielkiego. Nie robi to na mnie wrażenia i specjalnie nie zabiegałabym o podpis kogoś znanego |