![]() |
Open bar na urodzinach - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Restauracje (/forum-6.html) +--- Wątek: Open bar na urodzinach (/thread-93.html) |
Open bar na urodzinach - Lilka - 01-12-2013 10:51 PM Niedawno byłam na osiemnastce z opcją "open bar" - nielimitowany dostęp do piwa, wódki i dwóch rodzajów drinków. Spodobała mi się ta opcja (podobnie jak lubię np. stoły szwedzkie itd.), gdzie ma się swobodę co i ile się piję. Zastanawiam się tylko, czy w normalnym barze, klubie, lokalu itd. jest możliwość zamówienia takiej opcji i jak kształtują się koszty? Jakie macie doświadczenia z tym związane i opnie na ten temat? Wiadomo, że jest to droższe niż postawienie zgrzewki wódki, której jednak połowa osób np. nie lubi itd. RE: Open bar na urodzinach - WiHura - 01-14-2013 07:31 PM Ja też kiedyś byłam na takiej imprezie z opcją open bar, ale jako że byłam osobą towarzyszącą, to nie wypytywałam za dużo organizatorów o koszta i w ogóle ![]() W każdym razie sądzę, że trzeba by było się wypytać w danym klubie itp. który Cię interesuje czy jest taka opcja. A jak coś będziesz wiedziała, to możesz dać znać, bo być może kiedyś skorzystam ![]() RE: Open bar na urodzinach - matkapolka - 01-14-2013 09:09 PM Jakiś pomysł to to jest. Myślę, że koszt na pewno zależy od lokalu i między lokalami może się dośc znacząco róznic RE: Open bar na urodzinach - Baśka - 01-14-2013 10:49 PM Moja kolezanka kiedys tez organizowala cos takiego. Nie powiem, fajna opcja, ale na pewno bardzo kosztowna. RE: Open bar na urodzinach - PannaAnna - 01-15-2013 12:10 AM Nie wyem czy to dobry pomysł. Zapewne większośc osób szybko by odpłynęła ![]() ![]() Ale szwedzki stół-jak najbardziej,póki ktoś pijany nie narozrabia ![]() RE: Open bar na urodzinach - Karmelka - 01-15-2013 05:47 PM Ja w sumie to niezbyt popieram tak huczne wchodzenie w dorosłośc! Dojrzałości dla mnie nie powinno się witac nieograniczonym dostępem do alkoholu. RE: Open bar na urodzinach - sebmroz - 10-07-2013 08:16 AM Pomysł bardzo dobry, ale na pewno kosztowny, Z drugiej strony zadowolenie gości daje dużo satysfakcji. Co do miejsc to w większości pubów z pewnością można coś takiego zorganizować. |